Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Nambiti + Harrismith

27/04 – 28/04

Op zaterdag doen we voor de voorlaatste keer mee met de Parkrun. Deze keer zijn er mensen aanwezig die het evenement gesponsord hebben. Lizzy vraagt ons om voor de Parkrun een dansje te doen als bedanking naar de sponsors toe. We dansen ‘Laïs, ’t Smidje’. Na de Parkrun springen we 1 voor 1 vlug in de douche want om 09 u 30 vertrekken we naar Nambiti!!!! 😀

Om 12 uur komen we aan. Er komt ons een man in een jeep halen op de parking en brengt ons naar het hotel. Daar staat er ons een mevrouw op te wachten die ons een warme handdoek geeft om onze handen te wassen en een drankje te drinken. Daarna mogen we lunchen, een heel buffet met zoveel lekkers!!! Om 15 uur kunnen we vertrekken op een eerste game drive. Tijdens de game drive zien we 2 diersoorten van de big five, namelijk een olifant en een neushoorn. Daarnaast zien we ook een giraf, een impala, een jachtluipaard, wrattenzwijn, gnoe, zebra,… Heel veel dieren dus!

Na de game drive is het tijd om het bad te testen. Wat een zalig, groot en warm badje. Lang geleden! Daarna mogen we weer onze voetjes onder tafel schuiven voor een 3-gangen menu en daar hoort een glaasje wijn bij. Daarna krijgen we al snel ons klopje, tijd voor ons bedje. We slapen in een luxe tent, glamping. Morgen moeten we vroeg uit de veren voor de volgende game drive.

Om 06 u 00 vertrekken we voor onze laatste game drive. Deze keer zien we het eerste uur geen dieren, we zijn op het zoek naar leeuwen. Ze verstoppen zich goed. Maar dan zien we ze plots in het lange gras eventjes bewegen. We wachten 5 minuten om de leeuwen te zien verplaatsen en dan beslissen we om even naar een mooie uitkijkplaats te gaan om een warme chocolademelk te drinken.

Nadat we ons wat verwarmen met een warme chocolademelk gaan we terug naar de plaats waar we de leeuwen hebben gezien. En daar krijgen we wat meer van de leeuwen te zien. Wat zijn we hier blij mee! We hebben dus 3 van de 5 big five dieren gezien.

Geniet zeker en vast mee van onze prachtige plaatjes van de dieren.

In de namiddag vertrekken we naar Harrismith om de papa van Anke te bezoeken. Hij is hier toevallig op hetzelfde moment als ons om mee te doen met een 9 daagse mountainbike tour, Joberg2C. Hij fietst elke dag ongeveer 100 km. ’s Avonds spreken we met hem af en zo kunnen we de sfeer van het evenement opsnuiven. Na een gezellige avond keren we terug naar onze guesthouse om er te overnachten en een halve dag te ontspannen. Dan begint onze werkweek terug.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: