Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kuhle (Tot Ziens) Obonjaneni

03/05/19 – 05/05/19

Op woensdag 1 mei hebben we een vrije dag, feestdag. Vandaag gaan we wandelen, deze keer kiezen we voor de Sunday falls. Dit is een wandeling met een kleine klim en verder is het zo goed als plat. Jawel, af en toe is het hier eens plat. We nemen ons zusje Lisa mee. Na een wandeling van +/- 50 minuten komen we toe aan de waterval. We genieten er van het zonnetje en eten er onze boterhammetjes. Daarna wandelen we terug om naar de Cascades te gaan. Hier is het altijd fijn vertoeven en je kunt je er wagen aan een plonsje. Deze keer is het water te koud waardoor we enkel onze voetjes verfrissen. En vervolgens gaan we huiswaarts om te koken en genieten we van een avondje UNO.

Op zaterdag doen we voor de allerlaatste keer mee aan de ‘Parkrun’. Het zonnetje zit al snel uit waardoor het een zware laatste run beloofd te zijn. We geven alles van onszelf en lopen de Parkrun volledig uit. Wat zijn we trots! We lopen allebei 6 minuten sneller dan onze eerste Parkrun! Na de Parkrun bakt Pieter voor ons een eitje en spek om vervolgens te vertrekken richting de paardenstallen. We gaan namelijk 2 uur paardrijden. Typhaïne rijdt op Africa en Anke mag Juju berijden. We genieten van het uitzicht gedurende onze tocht en houden ons af en toe goed vast wanneer het paard in draf gaat. Na het paardrijden genieten we van de laatste zonnestralen met hapjes en een lekker wijntje. ’s Avonds zijn we uitgenodigd bij Gogo (mama van Lizzy). Lizzy heeft spaghetti gemaakt voor ons. Dit lijk op een aziatisch gerecht met kip en daarbij eten we groentjes (tomaat, komkommer, sla en feta) en een pikante tomaten/paprika/peper salsa. Het is een hele leuke avond waarbij we heel veel lachen en UNO. Lizzy geeft ook een speech waarbij ze ons bedankt en cadeau’tjes geeft. Ze zorgt ervoor dat we sprakeloos zijn, wat niet vaak gebeurd. 😀

Zondag gaan we voor een laatste keer naar de Cavern. Anke, Julie en Pieter gaan wandelen terwijl Typhaïne naar de spa gaat om gelish nagels te laten zetten. Maar dit is niet echt onze laatste keer, we zijn uitgenodigd om dinsdag te komen dineren in de Cavern en we mogen hier overnachten. WoepWoep! Want Dave en Daphne brengen ons op woensdag naar de Backpackers Amfitheater om daar op de Bazbus te stappen richting Durban.

Tot snel in ons volgend verslag wanneer we waarschijnlijk nog meer in vakantiemodus zullen zijn!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: