Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Paashaas spelen feels like…

De ouders en de tante en nonkel van Typhaïne wilden na het lezen van onze blogberichten graag iets betekenen voor het Khanyisela project. Ze gaven ons een bijdrage en carte blanche om met deze bijdrage te doen wat we willen. Tegen het einde van onze stageperiode beslisten we dat we graag speelgoed wilden aankopen.

Dave en Daphne kopen zelf ook speelgoed aan voor de verschillende scholen, maar wij hebben ervoor gekozen om speelgoed aan te kopen die ze nog niet kennen. En dan is het eindelijk zover, al het speelgoed komt toe in grote dozen. We beginnen enthousiast de dozen open te scheuren zoals een klein kindje die een cadeau’tje krijgt. We leggen al het speelgoed klaar per school en dan vertrekken we naar de scholen, met kriebels in de buik en hopend op blije gezichten van de kinderen.

En dat zijn de kinderen ook als ze ons zien. Ze komen op ons afgestormd. Ze knuffelen ons en vervolgens sleuren ze het speelgoed bijna uit onze handen. We zijn enorm blij dat we iets extra hebben kunnen doen voor de scholen dankzij de gulle schenking. Duizend keer merci hiervoor. Geniet maar mee van de blije gezichtjes van de kinderen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: