Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gastgezin

Sawubona! (Hello!)

Hebben jullie al kennis gemaakt met ons Afrikaans gezin? Sinds kort hebben wij een tweede mama, een tweede papa en een klein zusje erbij! Lizzy, Muzi & Lisa zijn onze nieuwe gezinsleden! Samen met andere studenten Kim & Lieze, Pieter & Julie zijn wij nu dus one big family.

Muzi is de pater familias van ons gezin & een echte papa die voor ons zorgt. Hij is een leerkracht in een middelbare school en ook nog halftijds taxichauffeur, alle ja, voor en na school pikt hij een aantal (14!!) kinderen op en propt hij ze samen met ons in zijn pick up! Altijd een dolle rit naar school dus!

Lizzy is een echte huismus en zorgt ervoor dat wij niets in ons huisje te kort komen. Ze zorgt er ook voor dat wij ons tijdens het weekend niet vervelen en heeft altijd wel één of andere wandeling voor ons in petto! Hup met die beentjes!

We hebben ook nog kleine zus Lisa, een gekke mus van 10 jaar die altijd wel een antwoord klaar heeft en waar je mee kan lachen tot je er bijna bij neervalt!

En last but not least is er Boris, de kat. Boris is een babykatje die we op zondag 10 maart aangekocht hebben. Muzi heeft dit katje gekocht zonder overleg met de rest van het gezin en zonder het nodige materiaal om de kat te verzorgen ter beschikking te hebben. Het was dus wel even spannend hoe de andere familieleden zouden reageren. Uiteindelijk is iedereen er heel blij mee en is Boris enorm geliefd.

Foto’s van deze toppers zijn nog volop in de maak en worden zo snel als we ze hebben toegevoegd!

We believe the world is one big family, and we need to help each other!

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: