Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Khanyisela projects

Zie je deze twee mensen op de foto hierboven samen met ons schitteren? Wel dit zijn Daphne en Dave Thurlwell. Twee fantastische mensen die in samenwerking met The Cavern Resort en Montusi Lodge het Khanyisela project hebben opgericht. Dit is dus ook het project waar wij 3 maanden stage voor zullen lopen.

Wij horen je al zeggen het Khanyisela project? Wat is dat?

Wel, het Khanyisela project is een organisatie dat met donaties en hulp van verschillende gasten, vrienden en bedrijven een goede basis hoopt te geven aan de welvaart van de kinderen in het Amazizi gebied en aan het land Zuid-Afrika in het algemeen. Met het project ondersteunen ze 17 scholen op verschillende gebieden: van training voor de leerkrachten, tot de aankoop van nieuw speelgoed tot het betrekken van ouders bij het schoolgebeuren. Ook aan de lokale noden en werkgelegenheid wordt gedacht. Men zal dus altijd eerst gebruik maken van de omgeving om iets nieuws te realiseren in een school. Bijvoorbeeld een lokale bouwvakker aanspreken om een nieuw wc-gebouwtje te bouwen in plaats van naar een grote bouwfirma te trekken.

Wij dragen ons steentje bij aan het project door ons hier 3 maanden voor in te zetten en de leerkrachten te ondersteunen bij het hele schoolgebeuren. Maar ook jij kan je steentje bijdragen en dit kan zelfs op verschillende manieren:

 

Heb je graag nog wat meer informatie over het mooie project? Bekijk dan zeker hun website en/of hun Facebookpagina:

http://www.khanyiselaprojects.co.za

http://www.facebook.com/khanyisela.drakensberg/?_rdc=1&_rdr

Je mag ook altijd contact opnemen met ons als je graag een centje wil bijdragen aan het project. Wij zullen met het geld die wij krijgen materiaal aankopen op onze stageplaatsen, afhankelijk van de noden.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: