Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie zijn wij?

Twee gewone meiden, of toch niet? Lees het antwoord onder de foto!

fbt

Zowel Anke als Typhaïne volgen de bachelor Pedagogie van het jonge kind aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Ze zijn echter geen gewone studenten, maar SWITCH studenten. Dit betekend dat ze beiden halftijds studeren en halftijds of 4/5 de werken op hun vaste job.

Anke is 23 jaar, woont in Vlaams-Brabant en werkt in kinderdagverblijf De Girafant te Leuven. Buiten het werken in het kinderdagverblijf, heeft ze nog heel wat andere bezigheden en is er maar net genoeg tijd over voor al dat schoolwerk. Als kleuterjuf koos ze ervoor om deze bachelor bij te doen om ook kennis te maken met de omgeving van het kind en om haar organisatorische vaardigheden in te zetten bij het leiden van een team.

Typhaïne is 25 jaar, woont in West-Vlaanderen en werkt al 2 jaar in kinderdagverblijf ’t Stampertje. Met deze bachelor wilt ze graag nog meer betekenen in het leven van jonge kinderen en ondersteunen van ouders tijdens moeilijke periodes.

Beiden kozen ze voor het buitenlands avontuur om een andere blik op opvoeding te krijgen en hun wereldbeeld te verruimen. Ze zullen niet enkel een andere manier van opvoeding opmerken, maar ook zichzelf beter leren kennen tijdens deze maanden.

“Reizen maakt je eerst sprakeloos en verandert je daarna in een verhalenverteller.” – Ibn Battut

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: