Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Bumpy ride & the Cascades

13/04 – 14 /04

06 uur op een zaterdag, de wekker gaat af. Tijd om onze kieten in te smeren want we gaan een wandeling doen. We moeten 2 uur en een half rijden om een wandeling te maken naar de top van de berg waar we elke ochtend naartoe kijken. This is Africa, soms moet je een serieus eind omrijden om ergens te geraken. Om 07 uur staat iedereen paraat. Iedereen is ondertussen gelijk aan 6 studenten. Er zijn namelijk twee studenten bij gekomen, Pieter en Julie. En deze keer gaat ons zusje Lisa (10 jaar) zich ook wagen aan een serieuze wandeling.

De weg richting Amfitheater, de berg waar we van hieruit zicht uit hebben, is lang. En als we er bijna zijn, komt het zwaarste stuk. Het is namelijk een ‘Bumpy ride’. Om over deze weg te geraken heb je een 4 x 4 nodig. We hebben heel veel gelachen met de manier waarop iedereen in de auto zat, we gingen namelijk alle kanten uit. Na die rit kunnen we beginnen aan de wandeling. Tijdens de wandeling staan we voortdurend versteld van het mooie uitzicht. Na een tweetal uur klimmen komen we boven op de berg, of toch niet helemaal. We kunnen nog hoger op een rots, maar daarvoor moeten we de ‘Chainladder’ beklimmen. De chainladder bestaat uit twee stukken waarbij je toch wat lef nodig hebt. En dan komen we boven op de berg aan waar onze boterhammen hebben gegeten. Na wat genieten van het prachtige uitzicht moeten we terug via de ‘Chainladder’ naar beneden klauteren. Dit is toch nog enger dan het stuk omhoog!

Als we terug aan komen op de parking staat Lizzy ons al op te wachten. Moe, maar voldaan kruipen we terug in de auto om via de ‘Bumpy ride’ terug naar huis te gaan. Een slaapliedje hadden we niet nodig die avond. 😀

14-04

De wekker is verbannen vandaag, deze keer slapen we uit! 😀 Vandaag kiezen we voor een chilldagje. Uitslapen (07 uur), rustig ontbijten, werken voor school en dan wandelen naar de cascades voor een zwempartijtje. Meer moest dat niet zijn voor een zondag. fffffffffffffff

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: